Formaldehyde and organic acids based formulations on the reduction of Salmonella in feed and its impact in nursery.

Informe múltiplos e-mails separados por vírgula.

imagem

Autoria: CÊ, T. R. M.; LARA, A. C. de; COLDEBELLA, L.; COLDEBELLA, A.; SURIAN, C. R.; KICH, J. D.

Resumo: Salmonellosis is one of the most common food-borne diseases and pork is the third source of human contamination among animal foods (1). Several factors are related with the Salmonella infection in the farm and feed plays an important role. Brazilian feed mills produce a large amount of feed, which supply many farms; therefore, a contaminated batch has a potential impact of reaching many herds (3). Once infected, pigs shed high concentrations of Salmonella through feces contaminating the environment and other pigs. Thus, the aim was to evaluate the control of Salmonella by including formaldehyde and organic acid based products in the diet and its performance in nursery.

Ano de publicação: 2022

Tipo de publicação: Artigo em anais e proceedings

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.