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Autoria: ANDRADE NETO, T. M. de; COELHO, E. F.; SANTANA, J. A. do V.; SANTANA JUNIOR, E. B.; ALVES, M. da S.

The use of fertirrigation provides larger fertilizer application efficiency, reduction on labor and increases in the benefit-cost relationship to farmers. The inadequate use of fertilizer in fertirrig... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2008

Autoria: ROBINSON, T. L.; RUFATO, A. de R.; RUFATO, L.; DOMINGUEZ, L. I.

In climates such as New York State, USA, fruit quality (taste and bitter pit incidence) of "Honeycrisp" apple varies significantly from year to year. Our research with Honeycrisp? indicates that when... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: PRESTES, A. A.; HELM, C. V.; ESMERINO, E. A.; SILVA, R.; PRUDENCIO, E. S.

ABSTRACT. The concentration of dairy products is widely applied in dairy manufacturing due to obtaining products with the high dry matter, added value, reduced volume, and an increase in shelf-life. T... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: PRESTES, A. A.; SILVEIRA, M. F.; CANELLA, M. H. M.; HELM, C. V.; ANDRADE, D. R. M.; FERREIRA, A. L. A.; AMBONI, R. D. de M. C.; FEDRIGO, I. M. T.; HERNÁNDEZ, E.; PRUDENCIO, E. S.

Abstract. The scientific importance involved in this study was the use of whey, a co-product of the cheese industry, and its performance during the freeze concentration process. Moreover, the best-con... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2023

Autoria: ALVARES, V. de S.; REIS, R. C.; SOUZA, J. M. L. de; LAMBERTUCCI, D. M.; SANTIAGO, A. C. C.

In the artisanal manufacture of yellow cassava flour, in the North region of Brazil, it is common to add turmeric. However, there are no recommendations on this process considering the preference of c... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: MARKEWITZ, D.; LAMON III, E. C.; BUSTAMANTE, M. M. C.; CHAVES, J.; FIGUEIREDO, R. de O.; JOHNSON, M. S.; KRUSCHE, A. V.; NEILL, C.; SILVA, J. S. O.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: BARBOSA, M. M.; RODRIGUES, R. D. P.; PINTO, G. A. S.; BRITO, E. S. de

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

Autoria: GÓRIA, M. M.; GHINI, R.; BETTIOL, W.

Abstract: The predicted atmospheric carbon dioxide concentration?s increases are likely to alter plant-pathogen interactions. To assess the effects on rice blast, during three years (2007, 2008 and 20... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: KOYAMA, R.; BORGES, W. F.; BARROS, L. G.; HUSSAIN, I.; YAMAMOTO, L. Y.; COLOMBO, R. C.; ROBERTO, S. R.; SOUZA, R. T. de

The objective of this study was to evaluate the effect of timing and concentrations of S-ABA, aiming to intensify the color of 'Clone 21' berries. The experiment was conducted in a vineyard grown in a... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

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