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Autoria: PETRY, R.; BOITEUX, M. E. de N. F.; BOITEUX, L. S.; REIS, A.

Snap-bean is a main vegetable crop in small-scale agricultural systems in Brazil. In 2012, pods displaying water soaked lesions with white mold followed by pod decay and rotting were observed (∼... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: GAVA, C. A. T.; ARAÚJO, C.; CASTRO, A. P. C. de

Consumers concerns about food safety led to great restrictions for postharvest application of fungicides, especially for fruits and vegetables. So, it is very important to develop alternative strategi... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: GAVA, C. A. T.; CASTRO, A. P. C. de; PEREIRA, C. A.; GONÇALVES, J. S.; ARAÚJO, L. F. C.; PAZ, C. D. da

Post-harvest mango decay is caused by multiple pathogens in tropical conditions but concerns regarding the risk of food contamination by fungicides established biocontrol as a promising alternative. H... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: PAULA, D. P.; LINARD, B.; ANDOW, D. A.; SUJII, E. R.; PIRES, C. S. S.; VOGLER, A. P.

DNA methods are useful to identify ingested prey items from the gut of predators, but reliable detection is hampered by low amounts of degraded DNA. PCR-based methods can retrieve minute amounts of st... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: CASTRO, A. P. C.; TAVARES, P. F. de S.; ARAÚJO, C. P.; PAZ, C. D. da; GAVA, C. A. T.

Botryosphaeriacean fungi usually cause mango rot in the tropics. They cause quiescent infections, and symptoms are detectable only in advanced stages of fruit ripening, imposing that control strategie... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: ANDRADE, F. D. de; MARCHI NETTO, A.; COLNAGO, L. A.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2009

Autoria: GAVA, C. A. T.; ALVES, I. L. S.; DUARTE, N. C.

This work evaluated the application of a commercial formulation of B. subtilis QST 713 (Serenade®, Bayer AgroSciences) at different times in the development of mango fruits for the control of postharv... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: AMARANTE, C. V. T. do; SILVEIRA, J. P. G.; STEFFENS, C. A.; FREITAS, S. T. de; MITCHAM, E. J.; MIQUELOTO, A.

Calcium (Ca) deficiency disorders in apple fruit have been associated with high gibberellins (GAs) activity in the tree. This study was carried out to assess the effects of treatments of ?Braeburn? ap... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: MIRANDA, M.; SUN, X.; MARÍN, A.; SANTOS L. C. dos; PLOTTO, A.; BAI, J.; ASSIS, O. B. G. de; FERREIRA, M. D.; BALDWIN, E.

Carnauba wax nano and micro-sized emulsions and hydroxypropyl methylcellulose coatings, alone or combined with ginger essential oils (GEO) were applied on papayas and evaluated under several storage c... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: MIRANDA, M.; SUN, X.; ASSIS, O. B. G. de; FERENCE, C.; FERREIRA, M. D.; BALDWIN, E. A.

ABSTRACT: Essential oils and plant extracts can be safe alternatives for reducing post-harvest decay in foods compared to synthetic preservatives. Ginger oil (GO) and ethanolic extracts (GE) has been... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

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