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Variety for industrial use with high root and dry matter productivity and high starch quality.

BRS Novo Horizonte is suitable for mechanized planting in the micro-regions of Valença, Jequ

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Product: Cultivar     Launch year: 2018     Responsible Unit: Embrapa Cassava & Fruits

*Content only available in Portuguese

A BRS Poti Branca é recomendada, principalmente, para uso nas indústrias de farinha e de fécula. Apresenta boa adaptação ao ambiente, alta produtividade de raízes (média de 19,4t/ha), elevado teor de ...

Product: Cultivar     Launch year: 2007     Responsible Unit: Embrapa Cassava & Fruits

Versatile cultivar intended for both flour production and starch production recommended for specific areas of the Northeast.

Its potential covers both areas of the industry, offering a va

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Product: Cultivar     Launch year: 2008     Responsible Unit: Embrapa Cassava & Fruits

BRS Formosa has a high yield for industrial use, for the production of flour and starch. It is the only improved variety of cassava in Embrapa that has resistance to bacteriosis and drought tolerance,

Product: Cultivar     Launch year: 2003     Responsible Unit: Embrapa Cassava & Fruits

*Content only available in Portuguese

Por meio do processo desenvolvido é possível modificar oxidativamente o amido de pinhão. As modificações por hipoclorito de sódio associadas a exposição à luz ultravioleta são efetivas para altera

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Process: To obtain processed food (agroindustry)     Launch year: 2015     Responsible Unit: Embrapa Forestry

BRS SCS Belluna is a banana cultivar with differentiated nutritional qualities. The fruits are rich in fiber and have lower carbohydrate and caloric contents when compared to the fruits of the mos

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Product: Cultivar     Launch year: 2016     Responsible Unit: Embrapa Cassava & Fruits

*Content only available in Portuguese

A poda é uma estratégia de manejo fitotécnico para lavouras de mandioca para indústrias de farinha e fécula. Pode ser aplicada visando quatro propósitos: a produção de manivas-sementes com ótima q

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Agricultural practice: Outras práticas agropecuárias     Launch year: 2020     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

Cultivar de mandioca para mesa, com potencial produtivo de até 25 t/ha, colheita entre 6 e 12 meses após o plantio, rápido cozimento, sabor diferenciado, 26,3% de teor de amido, baixa ocorrência de ra ...

Product: Cultivar     Launch year: 2023     Responsible Unit: Embrapa Rondônia

A batata-doce BRS Cotinga é uma cultivar de casca e polpa de coloração arroxeada intensa com ampla adaptabilidade a ambientes de cultivo e alta estabilidade de produção. Ela foi desenvolvida com a fin ...

Product: Cultivar     Launch year: 2021     Responsible Unit: Embrapa Vegetables