Filter by:

Type of Agricultural Practice
label-tipo-agricultural-system
Type of Methodology
Type of Process
Type of Product
Type of Service
Related theme
Country
Biome
Region
State
Unit
Launch year
 

*Content only available in Portuguese

A aceitação do feijão-caupi (Vigna unguiculata) na alimentação da população da região Norte, incluindo o Amapá, é relevante e com petencial para crescimento. Contudo, existe informação li

...

Agricultural practice: Para plantio/semeadura     Launch year: 2016     Responsible Unit: Embrapa Amapá

BRS Tapaihum, which in the language of the Pataxó indigenous people means black, is a cowpea ( Vigna unguiculata) cultivar with black tegument for irrigated areas and upland areas in Bahia, P ...

Product: Cultivar     Launch year: 2011     Responsible Unit: Embrapa Semi-arid Region

*Content only available in Portuguese

Cultivar de feijão-caupi, com ampla adaptação, ciclo precoce, arquitetura de planta moderna e grãos com grande aceitação comercial. Produção de grãos secos e grãos verdes (vagem roxa)

...

Product: Cultivar     Launch year: 2009     Responsible Unit: Embrapa Mid-North

BRS Guirá is the first black cowpea cultivar recommended for Pará state. It is recommended for the Brazilian state of Pará and offers excellent grain quality, above-average yield, and a size that suit ...

Product: Cultivar     Launch year: 2023     Responsible Unit: Embrapa Eastern Amazon

*Content only available in Portuguese

A BRS Natalina é a primeira cultivar de feijão-caupi “manteiguinha” do Brasil. O consumo desta variedade é uma tradição da culinária paraense e brasileira, produzida por agricultores familiares em

...

Product: Cultivar     Launch year: 2023     Responsible Unit: Embrapa Eastern Amazon