Technological Solutions
Filter by:
*Content only available in Portuguese
A aceitação do feijão-caupi (Vigna unguiculata) na alimentação da população da região Norte, incluindo o Amapá, é relevante e com petencial para crescimento. Contudo, existe informação li ...Agricultural practice: Para plantio/semeadura Launch year: 2016 Responsible Unit: Embrapa Amapá |
BRS Tapaihum, which in the language of the Pataxó indigenous people means black, is a cowpea ( Vigna unguiculata) cultivar with black tegument for irrigated areas and upland areas in Bahia, P ... Product: Cultivar Launch year: 2011 Responsible Unit: Embrapa Semi-arid Region |
*Content only available in Portuguese
Cultivar de feijão-caupi, com ampla adaptação, ciclo precoce, arquitetura de planta moderna e grãos com grande aceitação comercial. Produção de grãos secos e grãos verdes (vagem roxa) ... Product: Cultivar Launch year: 2009 Responsible Unit: Embrapa Mid-North |
BRS Guirá is the first black cowpea cultivar recommended for Pará state. It is recommended for the Brazilian state of Pará and offers excellent grain quality, above-average yield, and a size that suit ... Product: Cultivar Launch year: 2023 Responsible Unit: Embrapa Eastern Amazon |
*Content only available in Portuguese
A BRS Natalina é a primeira cultivar de feijão-caupi “manteiguinha” do Brasil. O consumo desta variedade é uma tradição da culinária paraense e brasileira, produzida por agricultores familiares em ...Product: Cultivar Launch year: 2023 Responsible Unit: Embrapa Eastern Amazon |