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The ornamental passion fruit cultivar BRS Rubiflora is a hybrid of ornamental passion fruit registered with the Ministry of Agriculture, Livestock and Food Supply as an alternative for the ornamen

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Product: Cultivar     Launch year: 2007     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

Supply as an alternative for the ornamental plant market, whether for cultivation in pots or for the gardens, on walls and pergolas, as well as for parks and butterfly gardens. It produces a large

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Product: Cultivar     Launch year: 2007     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

The ornamental passion fruit cultivar BRS Roseflora is a hybrid cultivar of ornamental passion fruit registered with the Ministry of Agriculture, Livestock and Food Supply as an alternative for th

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Product: Cultivar     Launch year: 2007     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

This is a passion fruit cultivar. The ornamental passion fruit cultivar BRS Rosea Púrpura is a hybrid cultivar of ornamental passion fruit with lilac to pink flowers, registered with the Ministry

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Product: Cultivar     Launch year: 2016     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

The ornamental passion fruit cultivar BRS Céu do Cerrado is a hybrid cultivar of ornamental passion fruit with bluish flowers registered with the Ministry of Agriculture, Livestock and Supply as a

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Product: Cultivar     Launch year: 2016     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

*Content only available in Portuguese

O Maracujazeiro-azedo (Passiflora edulis Sims) apesar de ser uma das frutíferas de grande importância para o Brasil, apresenta baixa produtividade frente ao seu potencial. Entre os princi

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Methodology: Methodology     Launch year: 2008     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

*Content only available in Portuguese

Para a manutenção da qualidade e aumento da vida útil dos frutos de Passiflora setacea e Passiflora alata os mesmos devem ser colhidos no ponto ideal de colheita, transportados e

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Process: To obtain processed food (agroindustry)     Launch year: 2017     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

*Content only available in Portuguese

A massa alimentícia fresca enriquecida em fibras é um produto que tem a finalidade de atender a demanda de alimentos mais nutritivos e funcional. A formulação desenvolvida contém 0,4% de emulsific

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Process: To obtain processed food (agroindustry)     Launch year: 2014     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

*Content only available in Portuguese

A sopa enriquecida com fibras do maracujá tem a finalidade de gerar alternativas para a indústria de alimentos. O alimento é elaborado com casca de maracujá comercial azedo (Passiflora edulis Sims

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Process: To obtain processed food (agroindustry)     Launch year: 2016     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

*Content only available in Portuguese

O cultivo do maracujá-doce (Passiflora alata) quando explorado sob regime de irrigação, a cultura não fica à mercê da deficiência hídrica, que pode atingir de 400 mm a 600 mm no período s

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Agricultural practice: Para manejo de irrigação     Launch year: 2003     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

*Content only available in Portuguese

Como implantar e conduzir os pomares, técnicas adequadas de manejo dos plantios, produção de mudas de qualidade e cuidados na colheita e pós-colheita, dentre outros conhecimentos gerados pela pesq

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Agricultural System: Cultivation system     Launch year: 2021     Responsible Unit: Embrapa Acre

*Content only available in Portuguese

Trata-se de uma prática na cultura do maracujazeiro azedo que envolve a seleção do porta-enxerto (espécies silvestres resistentes à fusariose, como Passiflora alata, Passiflora nitida

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Agricultural practice: Para propagação vegetativa de plantas     Launch year: 2002     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

*Content only available in Portuguese

Metodologia para elaboração de queijo tipo minas frescal enriquecido em fibras de casca de Passiflora nitida (maracujá mexerica), com identidade de sabor e característico. Metodologia des

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Process: To obtain processed food (agroindustry)     Launch year: 2012     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

*Content only available in Portuguese

Metodologia para elaboração de queijo tipo minas frescal enriquecido em fibras de casca de maracujá, com identidade de sabor e aroma sem alteração em relação ao produto sem fibras. Metodologia des

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Process: To obtain processed food (agroindustry)     Launch year: 2012     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

*Content only available in Portuguese

Metodologia para elaboração de queijo tipo minas frescal enriquecido em fibras de casca de maracujá a partir da farinha de casca apresenta textura diferenciada, sabor característico que lembra o m

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Process: To obtain processed food (agroindustry)     Launch year: 2012     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

*Content only available in Portuguese

Barrinhas à base de farinha de tapioca, açúcar, glucose de milho, mel de cana-de açúcar e polpa de fruta. Elaboradas em formato retangular ou circular e acondicionadas em embalagens unitárias. Com

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Process: To obtain processed food (agroindustry)     Launch year: 2017     Responsible Unit: Embrapa Eastern Amazon

Wild passion fruit cultivar obtained by mass selection process of a population of wild accessions from the Passiflora cincinnata Mast. species from different origins, especially aiming at increasing

Product: Cultivar     Launch year: 2016     Responsible Unit: Embrapa Semi-arid Region